Desi acum se afla mai mult la Bucuresti decat la Chisinau, Natalia recunoaste ca nu se poate desparti in niciun caz de tara sa si ca revine de fiecare data cu multa nostalgie. "Foarte multa lume imi spune sa ma mut in Romania. Acolo sunt mai tot timpul invitata la diverse evenimente. Am zeci de spectacole. Chiar si de Revelion voi fi acolo", povesteste bruneta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frumoasa si talentata dansatoare stie extrem de bine cum sa impresioneze cu fiecare aparitie de a sa. De aceasta data, Natalia ne-a lasat cu gura cascata. In studioul O Seara Perfecta, invitata a venit imbracata exact ca o Craciunita orientala. Tinuta confectionata special pentru sarbatorile de iarna nu a putut sa nu impresioneze. In nuante de rosu si negru, plin de pietre si cu mult sclipici, costumul se potrivea numai bine pe corpul tonifiat al dansatoarei.

 

 

 

 

 

Natalia nu a uimit doar prin vestimentatie, dar si printr-o coregrafie inedita de bally dance, gandita tot in spiritul sarbatorilor. In video ce urmeaza vezi cat de indrazneata a aparut, dar si cat de seducator s-a miscat.

 

 

Sursa foto: .facebook.com/natalia.duminica

Perfecte