Printre artistii invitati sa cante s-au numarat Natalia Barbu si Irina Rimes. Ambele interprete au purtat tinute spectaculoase, create de designerul Evghenii Hudorojcov. Fetele si-au facut chiar si o fotografie comuna, iar imaginea a fost publicata de Natalia Barbu pe retelele de socializare. "A fost o seara de vise...lelele... Oameni frumosi si super talentati. Multumim Alex Calancea band si Orchestra fratilor Advahov!!! Va "youbim". Mare multumim pentru rochitele noastre de la Evgheni Hudorojcov". Natalia a purtat o rochie alb-negru, in dungi orizontale si cu volanase, iar Irina a facut o combinatie inedita, dintr-o rochie de seara extravaganta, cu decupaje, si bocanci suri.

 

Totodata, fiindca au fost doua spectacole in doua zile diferite, cantaretele si-au facut aparitia si in alte tinute. Natalia a purtat o rochie neagra cu bretele, peste un tricou alb.

 

Irina insa a optat pentru o rochie de tip printesa, evazata in partea de jos, pe care a combinat-o tot cu bocanci. In par artista si-a pus o coronita.

 

 

Sursa foto: Facebook.com// Instagram.com

Perfecte