Intr-un articol anterior v-am spus povestea Anei, modelul moldovean care prezinta pe la mai toate Saptamanile de Moda pentru designeri si branduri celebre in toata lumea. Agentia ei este Mandarina Models din Romania, insa Ana este stabilita la Londra, desi calatoreste in toata lumea, cu tot felul de joburi. Astfel a ajuns sa cunoasca si sa lucreze cu supermodele, printre care Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio si Irina Shayk.

 

 

 

 

 

 

Cu toate ca Naomi Campbell are reputatie de fata rea, ea fiind acuzata de mai multe ori de fosta ei asistenta ca ar fi agresiva si a aruncat cu telefonul in ea, Ana ne-a asigurat ca Naomi s-a purtat frumos cu ea:

 

 

 

"Am vazut-o pe Naomi Campbell, am facut un show, era si Will.I.Am de la Black Eyed Peas. Naomi este ok, nu dadea voie persoanelor sa se apropie de ea, avea 2 bodyguarzi, e Naomi la urma urmei. Toti stim de temperamentul ei dar nu a aruncat cu nimic in nimeni. Cu mine a fost draguta."
 

Ana a reusit sa o cunoasca si pe renumitul ingeras Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio: "Am avut un show in Turcia pentru Kotton cu Alesandra Ambrosio. Era Vip-ul nostru acolo. Cu ea n-am discutat foarte mult pentru ca era Fashion Week, toti fugeau, iar noi am aruncat doua cuvinte stand in line-up la show, peste doua minute i-au zis "Go". Era persoana care a zburat special pentru acel show." 

 

 

Iata ce ne-a povestit Ana despre Naomi Campbell si Alessandra Ambrosio:

 

 

Perfecte