Xenia Deli

 Moldoveanca Xenia Deli, care a aparut in videoclipul lui Justin Bieber "What Do You Mean", este combinatia perfecta intre Miranda Kerr si Mila Kunis. Are un trup perfect si un chip de papusa Barbie. Casatorita de curand cu un miliardar de 62 de ani, superba moldoveanca are toate sansele sa devina un model international de renume - calitatile fizice nu ii lipsesc, si se pare ca nu duce lipsa nici de carisma.

 

 

 

 

 Cezara Casiana Tomenco 

 Este o tanara superba din Republica Moldova, care datorita frumusetii ei a semnat un contract cu o agentie de modelling din Romania. Aceasta si-a facut si studiile la noi in tara, fiind eleva la Liceul Jean Monnet.

"Modellingul mi-a oferit incredere in mine, fiindca inainte eram influentata prea mult de parerea celorlalti. Mi-a oferit un obiectiv nou viitorului meu. Pe de alta parte, stiu ca din toate experientele frumoase voi avea ce povesti nepotilor".

 

 

 

 

 

Natalia Gordienko

 Este o cantareata talentata din Republica Moldova, care impresioneaza cu atuurile sale fizice. In varsta de 28 de ani, Natalia mai practica si meseria de DJ.

 

 

 

 

Olga Verdis

 Moldoveanca originara din Tiraspol locuieste in prezenta la Moscova si are o cariera de succes de model. Tanara seamana cu modelul Emily Ratajkowski.

 

 

 

 

 

Alina Chirciu

 Ochi albastri seducatori, buze pline senzuale si un corp demn de ingerasii Victoria's Secret. Moldoveanca Alina Chirciu a impresionat cu trasaturile sale deosebite si cu trupul ei perfect la diverse concursuri de frumusete. De curand, frumoasa din Republica Moldova si-a adjudecat un nou trofeu - a fost desemnata Miss Perfect Body in cadrul concursului de Miss International 2016. 

 

 

 

 

Natalia Barbu

 Frumoasa cantareata care a devenit celebra si in Romania este una dintre femeile cu care Moldova se mandreste. In 2007, aceasta a reprezentat Republica Moldova la Eurovision.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro