Denimul este materialul preferat al multor generatii, iar marele case de moda recomanda sa-l purtam cu incredere in orice sezon. Un item basic, extrem de cool si foarte usor de mixat, jacheta din denim se reinventeaza de la sezon la sezon, fiind una dintre piesele de baza din dressing-ul oricarei fashioniste. Geaca preferata nu trebuie sa arate ca oricare alta, iar Victoria Potrimba este basarabeanca ce transforma si cea mai veche jacheta intr-o adevarata frumusete. 


 

 

Atunci cand are la indemana cateva pensule si o paleta de culori, ea nu picteaza pe hartie, dar pe haine. A frecventat scoala de pictura timp de 5 ani, apoi si-a continuat studiile invatand design-ul vestimentar si croitoria. Chiar de la 14 ani si-a format o pasiune pentru tricourile personalizate, pe care le creea cu mare drag si entuziasm. Acum, la 21 de ani si-a readaptat pasiunea de atunci si picteaza cele mai impresionante lucrari pe jachetele din denim. 

 

 

 

Tanara spune: „Am hotarat sa fac ca pasiunea mea sa imi aduca un mic venit. Profit de talentul pe care il am si cunoastem ca orice munca trebuie remunerata. Atunci cad realizez o noua lucrare, las imaginatia sa ma conduca, iar cand primesc o comanda decid impreuna cu clientul cum va arata desenul. De obicei, eu imi expun ideile, iar clientul alege.”

 

  

 

 

 

 

 


Vopselele cu care lucreaza sunt speciale pentru textile si este garantat ca desenul va persista mult timp pe haina, tot ce conteaza este felul in care persoanele au grija de lucrare si de piesa vestimentara in general.  

 

🎬🎨Aşa merge lucrul ... puţin cîte puţin , creăm frumuseţi ! 😍😍😍 Model @danaburlac ❤️❤️❤️

Публикация от Vika.Potrimba (@vika.potrimba) Ноя 3 2017 в 9:35 PDT

 

Lucrez la o geaca de la 3 la 5 zile in dependenta de complexitatea lucrarii, dar daca stau o zi intreaga, pot reusi intr-un timp mai scurt. Pretul pentru o geaca lucrata handmade nu il pot spune exact, deoarece depinde cat de complicat este desenul,” specifica Victoria. 

 

   

 

Anastasia Fotachi, Daniela Burlac sunt vedetele ce au ramas impresionate de lucrarie realizate de Victoria. 


  

 

 

Sursa foto: instagram.com/anastasia_fotachi, instagram.com/vika.potrimba, 

Perfecte