Ducesa de sussex a ales, pentru acest eveniment special, o fusta verde-inchis din piele, si o camasa din aceeasi nuanta, iar pe deasupra un trench nude. Tinuta a accesoriaat-o cu o pereche de pantofi nude, din piele intoarsa, si o geanta verde-inchis.

 

 

 

Mixul pieselor accesibile cu cele de lux este unul dintre trucurile lui Meghan. Astfel, in timp ce haina nude, apartinand brandului Emporio Armani, costa 3.644 de dolari, fusta din piele, Hugo Boss, costa 838 de dolariiar bluza costa doar 139 de dolariGeanta asortata este semnata Gabriela Hearst si costa 3.086 de dolari, iar pantofii, stuart Weitaman Legend 528 de dolari.

 

 

 

Luand in considerare ca in 2016 Meghan a declarat pentru Good Housekeeping ca, pentru garderoba ei din cadrul serialului Suits, a decis sa aleaga pielea vegana, cel mai probabil fusta este din piele vegana.

 

Preferinta Ducesei pentru pielea vegana s-a extins si in colectia ei de haine elegante pe care o are impreuna cu retailerul canadian, Reitmans, care include pantaloni din piele vegana si o fusta creion.

 

Tot in 2016, Meghan a declarat ca ea este adepta unei diete vegane si a mers atat de departe incat o numeste „stilul ei de viata”.

 

 

 Sursa foto: google.com

verdict.ro