Sarcina sa a evoluat foarte mult, tinuta i-a pus imediat in evidenta burtica!

 

 

Insarcinata cu primul ei copil, Meghan Markle a surprins intregul public cand a urcat pe scena de la British Fashion Awards 2018. Scopul sau a fost de a prezenta castigatorul British Designer Womenswer. Premiul s-a dus chiar catre creatoarea rochiei ei de mireasa, Clare Waight Keller. Cel mai minunat moment al anului a fost cel in care Printul Harry si Meghan au pasit in fata altarului, in luna mai a acestui an.

 

 

Atunci, mireasa a purtat o rochie impresionanta, semnata Givenchy.

 

 

Cele doua s-au imbratisat pe scena, in fata publicului, adresandu-si cuvinte de lauda. Ce a atras insa toate privirile a fost burtica de gravida a lui Meghan Markle. Se afla deja la sfarsitul trimestrului al doilea de sarcina. Totul evolueaza foarte bine, Ducesa a afisat un zambet larg si fresh.

 

 

Ea a ales sa poarte o rochie neagra, din catifea, cu crapatura pe picior si pe un singur umar. Creatia e semnata Givenchy. in picioare a optat pentru o pereche de sandale aurii Tamara Mellon si o bratara Pippa Small. Pretul rochiei este de 2895 de lire, al bratarii de 360 de lire, iar sandalele costa 438 de lire, scrie whowhatwear.co.uk.

 

 

 

 

Singurul element care a atras atentia criticilor a fost culoarea indrazneata a unghiilor. Conform protocolului, culoarea unghiilor ar trebui sa fie nude, pentru a fi cât mai putin sesizata. In cazul lui Meghan, ea a ales negru, lucru nemaiintalnit in cazul femeilor din familia regala. A optat, in schimb, pentru un make-up discret si o  coafura eleganta.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

viva.ro