Deschiderea festivalului italian s-a petrecut in Sala Grande si intr-o companie de zile mari. Staruri hollywoodiene precum Emma Stone, Ryan Gosling, Lady Gaga si Naomi Watts – care este jurat – au pasit pe covorul rosu, in admiratia celor din jur. In timp ce atentia tuturor se indreapta spre filmele incluse in competitie si asupra premiilor acordate – printre care si Leul de Aur, bineinteles, tinutele cu care s-au prezentat starurile hollywoodiene pe covorul n-au ramas neremarcate.

 

 

Astfel, pe timpul celor 11 zile de festival, publicul international urmareste cu atentie marita fiecare aparitie pe covorul rosu. Lady Gaga si Cate Blanchett s-au numarat printre VIP-urile care au starnit interesul si comentariile criticilor de moda cu rochiile lor cu pene. In timp ce cantareata a ales o tinuta roz, stufoasa, coplesitoare, din pene din cap pana-n picioare, actrita a preferat etalarea unui “sirag” de pene albe pe spate, care i-au complimentat perfect outfit-ul negru. 

In ceea ce priveste aparitiile super sexy din aceasta editie a festivalului, Madalina Ghenea se numara printre cele mai indraznete. Cu o rochie alba, in contrast cu tenul ei bronzat, si decupata adanc pe picior, romanca a captat toata atentia jurnalistilor prezenti la eveniment. 

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!