Romanca a postat recent o poza in care apare in fata oglinzii, intr-o rochie ie lunga, alba si cu spatele gol.  Fanii au crezut ca vedeta se marita si au luat-o la intrebari. Totusi, Madalina a dat de inteles ca merge vorba doar despre munca. Aceasta poarta o rochie ie lunga, de un alb imaculat, creatia designer-ului din Moldova Valentina Vidrascu si se pare ca a mers la salon pentru masurile finale.  Nu stim la ce eveniment are de gand sa o poarte, dar indiscutabil o prinde foarte bine pe romanca. 

 

 

 

Nu este pentru prima data cand Madalina poarta o ie, creata de acelasi designer. Aceasta se pare ca a devenit imaginea brandului sau cel putin adora ia romaneasca. A purtat o ie transparenta, pe covorul rosu de la Cannes in 2015, pe care asortat-o cu o pereche de pantaloni in trei sferturi si sandale cu toc inalt.

 

 

 

 

 

 

 

Madalina a facut furori cand a iesit la o simpla plimbare cu o prietena, pe strazile unui orasel din Sicilia, purtand o fabuloasa rochie ie rosie.

 

 

 

 

 

Ghenea a optat pentru tinute Valentina Vidrascu si la Cluj si Bucuresti, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania, unde i-a oferit un premiu pentru intreaga cariera, actritei Sophia Loren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte