A terminat Colegiu Tehnologic din Chisinau, iar acum isi continua studiile la Universitatea de Stat din Tiraspol. A facut scoala de pictura 4 ani, dupa care a studiat designerul vestimentar.
Mihaela Postica este tanara care creaza adevarate bijuterii feminine. Moldoveanca se bucura de o colectie de peste 40 de coaroane confectionate manual. Desi, unele modele ii "fura" cate 3-5 zile, Mihaela nu ezita sa-si uimeasca clientele cu cele mai deosebite si frumoase coronite. 
"Sunt mereu cointeresata sa incerc lucruri noi, nu ma limitez doar la ceea ce cunosc si nu pot activa un timp indelungat doar intr-un domeniu".


 

 

 

 


Tanara ne povesteste ca fiecare model pe care il creaza incepe de la o simpla imagine, o culoare, o piesa interesanta, furnitura sau orice ii trece prin minte. Niciodata nu si-a planificat un model anume, ideile prind culoare in timpul confectionarii.  


"Am multe comenzi in strainatate, chiar de la moldoveni care nu se afla in tara, insa un principiu de al meu este de a oferi comanda in mana clientului, nu sa transmit, ceea ce uneori ii intristeaza pe clientii mei, dar sunt inca de parere ca conexiunea verbala dintre oameni, conteaza mai mult, decat sa se rezume totul la comenzile online cu livrare".


 

 

Mihaela este mereu predispusa la noi incercari, a avut chiar si propuneri de la designerii autohtoni, pentru o eventuala colaborare, dar problema este ca foarte rar are modele in stoc, de obicei lucreaza la comanda. 


 

 

 

 

 

Spre fericirea femeilor, tanara mesterita nu cere sute sau mii de euro, dar preturile variaza de la 600-1400 lei. Pe langa coronite, Mihaela mai confectioneaza coliere, cercei, cercuri, brose.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/PosticaMihaela

Perfecte