A fost descoperita la 14 ani si de atunci destinul ei a fost unul sigur. A ajuns unul dintre cele mai renumite supermodele din lume defiland pentru case de moda celebre, imbracand creatiile celor mai relevanti designeri si semnand zeci de contracte de imagine cu diferite branduri. Ea e Kate Moss, cea care, in ultima vreme, a aparut in presa doar pentru noptile pierdute in cluburi, consumul de substante interzise si relatiile cu toyboy-ii.Ei bine, Kate pare sa fi mai gustat inca o data din elixirul celebritatii si a glamour-ului.

 

 

 

A aparut intr-o sedinta foto incendiara, din care avem si noi cateva cadre cat se poate de explicite.Se pare ca aceasta a realizat un shooting la inaltime, intr-un elicopter, deasupra Coastei Amalfi, Italia. in imaginile obtinute de paparazzi, Kate Moss (43) apare asa cum n-am mai vazut-o de mult, adica topless si extrem de senzuala, fiind acoperita doar de o blana alba. Fara doar si poate, rezultatul acestei sedinte foto va fi unul cu adevarat spectaculos. 

 

 

 

Amintim ca supermodelul a facut peste 300 de coperte fashion, impunandu-se in lumea modei drept una dintre cele mai relevante figuri. Kate Moss a fost un oponent serios al modelelor Cindy Crawford si Claudia Schiffer. Averea ei, stransa in mare parte din modelling, se ridica la 80 de milioane de dolari.

 

 

 

 Kate Moss a fost aleasa, anul acesta, fata brandului de bijuterii David Yurman. E de foarte mult timp ambasador pentru brandul Rimmel si are o colaborare stransa, de lunga durata, cu Topshop. Pe langa toate acestea, Kate Moss castiga anual 7 milioane de dolari din campanii de publicitare pentru produse de par Kerastase si produse de bronz. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro