Anul acesta,  Ducesa de Cambridge a avut o aparitie de-a dreptul spectaculoasa, mai ales ca inspiratia din spatele alegerii sale vestimentare a fost regretata Printesa Diana. Kate a ales sa poarte o rochie alba, pe un umar, semnata de Alexander McQueen, extrem de asemanatoare cu una purtata in trecut de catre  Printesa Diana.

 

 

Aparitia ei a fost cu atat mai insemnata cu cat Kate a purtat doua bijuterii speciale pentru monarhia britanica, respectiv o pereche de cercei care i-a apartinut, de asemenea, lui Lady Di, dar si o bratata incarcata cu diamante, imprumutata de la Regina Elisabeta, care, la randu-i, o avea de la Regina-Mama.

 

 

Ea si-a completat look-ul cu pantofi stralucitori Jimmy Choo, cu un make-up pe masura si o coafura foarte stilizata. La fel de elegant a fost si Printul William, care a avut o eleganta aparte intr-un costum clasic.

 

 

Participarea celor doi la un eveniment asa glamour vine in contextul in care Printul William a fost numit presedintele premiilor BAFTA in februarie 2010.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OK