Simona Bacaliuc vine cu o propunere absolut inedita de a purta denimul. Noua sa colectie a fost prezentata intr-o sesiune foto spectaculoasa, unde mama si fiica, Tatiana si Kamelia Melnic, si-au etalat frumusetea si feminitatea. Afla ca modelele au fost pe masura. Rochiile semnate de designer sunt perfecte pentru micile printese, dar si pentru mamici.

 

 

Kamelia Melnic a aratat splendid in urmatoarele tinute. Modelul Tatiana Melnic spune ca: "Este o indrazneala din partea Simonei, mie imi place foarte mult. Deja pot sa port si la un eveniment cu un dress code specific sau moldav, cum spunem noi, etno."

 

 

Inca din anii 70 denimul si-a facut tot mai mult loc in industria modei. Simona Bacaliuc a demonstrat ca piesele din acest material sunt extrem de versatile, iar posibilitatile de a le combina sunt nelimitate. Noua colectie folk a acesteia, insa, a depasit asteptarile. "Rochiile mele sunt pentru femeile frumoase, sensibile si puternice.", spune tanara.

 

 

Colectia este pe cat de eleganta, pe atat de atipica. Mai multe detalii la acest subiect, vezi in reportajul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Simona Bacaliuc / AdalineDenim

Perfecte