Tatiana Melnic a povestit pentru perfecte.md ca fetita ei adora sa fie trendy, iar outfiturile pentru care opteaza aceasta abunda in nuante cromatice: "Ii place tot ce-i colorat! Piesele vestimentare le alegem impreuna!".  

 

 

Din imaginile facute publice pe retelele sociale, observam ca micuta are o garderoba bogata cu hainute frumoase si alese cu bun-gust: "Procuram imbracamintea de peste hotare. Pot procura cate ceva si de la noi. De obicei, doar ceea ce este necesar.".


 

Kamelia Melnic este o domnita cu gusturi rafinate, tinutele ei sunt originale si extrem de feminine: "Optam mai mult pentru rochite. Ea le adora. Ne definesc stilul elegant si cel casual. In dressingul nostru hainele sport mai ca lipsesc!", a spus Tatiana Melnic despre stilul si garderoba fetitei sale.

 

 

Recent, micuta fashionista si prietena sa, Mirela Colesnic, au impresionat juriul si publicul la celebrul show din Romania, "Next Star". Talentatele fetite au avut o prestatie spectaculoasa. Ele au interpretat piesa "Ciocolata", doar ca in versiunea lor si cu o coregrafie speciala:

 

 

Desi nu au nici sapte anisori, domnitele au dat o lectie de modeling pentru juratii concursului: Pepe, Lidia Buble si Dorian Popa, dar si pentru prezentatorul show-ului: Dan Negru. Urmareste acest moment amuzant mai jos:

 

 

Sursa foto: Arhiva personala / Kamelia Melnic

Sursa video: Youtube.com

Perfecte