Karizma s-a numarat si ea printre invitatii de la pretentiosul eveniment, iar tinuta cu care si-a facut aparitia a fost una nereusita de aceasta data. Se pare ca interpreta nu a fost inspirata in alegerea vestimentatiei sau nu a tinut cont de sfatul unui stilist. Iuliana Mamaliga este o cunoscuta jurnalista de moda de la noi si, cel mai important, cu acte in regula (a absolvit un prestigios curs de moda din cadrul Universitatii “Luigi Bocconi” din Milano); perfecte.md a cerut sfatul unui expert din acest domeniu si a rugat-o pe tanara sa comenteze tinuta Karizmei:

 

 

Interpreta a mizat pe o tinuta din doua piese, bustiera si pantaloni cu element numit “suspender belt”. Outfitul insa nu i se potriveste. Acesta ar fi o optiune pentru o domnisoara cu forme androgine.

 

 

 

 

Punctul de atractie este in zona taliei si a bazinului, unde se observa atat elementul inserat la pantaloni, cutele din zona respectiva, cat si formele accentuate ale picioarelor. I-as recomanda interpretei sa mizeze pentru pantaloni evazati cu talie inalta si stilettos, ori pantofi “kitten heels”, iar bustiera, cerceii si coafura sa ramana cum sunt.”

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Karizma One

Perfecte