Bulinele se poarta oricum si oricand: de la genti, pantofi si pana la pantaloni, costume de baie si trench-uri. Trebuie sa ai cel putin un astfel de item in dressingul tau. Designerii adora acest print pe care l-au reinterpretat in cele mai originale moduri, alegand culori si marimi diferite ale bulinelor, reusind un adevarat spectacol al acestui imprimeu pe care multi l-au privit desuet. Pentru noul sezon primavara-vara, creatorii de moda, precum: Hedi Slimane (Celine) sau Ian Griffiths (Max Mara), reinventeaza bulinele.
             
             

 

Poti opta pentru o singura piesa cu acest imprimeu, pe care sa o mixezi cu piese pe care le ai, deja, in garderoba: o pereche de jeansi, o fusta cu volane sau cu o pereche de pantaloni evazati.

Cum mixezi bulinele? Ei bine, trebuie sa fii extrem de indrazneata. Incearca sa combini buline tot cu buline (in alte forme sau culori), cu dungi, cu imprimeuri florale sau cu piese ce fac parte dintr-un cu totul alt registru, cum ar fi item-urile cu influente safari, spre exemplu.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Vogue.ru; Google.com

verdict.ro