Am stat de vorba cu artistul si omul Irina Rimes, dar si cu doi dintre profesionistii echipei sale, care i-au influentat decisiv alegerile in schitarea stilului ei. Haideti sa o cunoastem mai bine pe Irina, care debuteaza in aceasta toamna la Vocea Romaniei, in calitate de antrenor!

 

Cum a aparut stilul Irinei Rimes si in urma cu cat timp?


„Este un stil pe care l-am conturat in timp, impreuna cu Olivia Stoica - stilista mea. Stilul acesta de Lolita Urbana completeaza muzica pe care eu o scriu si o cant. Mereu ne consultam pe listele de shopping si pe tinutele pe care urmeaza sa le port, dar Olivia este cea care stie exact ce trebuie si mai ales cand.”  


 

 

Cum a fost creat, cine a contribuit la crearea lui? Si care a fost gandirea din spate?


„Ne-am dorit sa fie un intreg proces, un proces in care echipa mea s-a obisnuit cu mine, m-a invatat si m-a inteles. Am plecat de la ideea ca muzica si personalitatea mea sa fie transpuse si in stilul vestimentar, imi plac lucrurile autentice. Am vrut sa transmit si vizual ceea ce cant, astfel incat mesajul sa fie si mai puternic.”

 

Cati oameni fac parte din echipa Irinei?


„Wow, sunt norocoasa. Am o echipa mare: styling, management, booking, PR, foto, video, studio!” 


 

 

Cat de receptiva a fost Irina la schimbarea radicala a stilului ei?


Olivia Stoica - stilist: „Irina a acceptat usor schimbarea fiind foarte receptiva, a imbratisat repede propunerile echipei de styling si si-a asumat foarte repede imaginea creata, deoarece intreaga echipa a reusit sa descopere si sa scoata la iveala stilul autentic al Irinei Rimes.”

 

 

Care este stilul Irinei acum?


Olivia Stoica: „Este o combinatie de stiluri, o Lolita Urbana cu influente Harajuku, cu usoare influente Grunge, in special pentru tinutele de concerte, un stil feminin cu accente sexy.”


 

 

 

 

Cum o vede Olivia Stoica pe Irina Rimes


“Irina este o fata speciala si un artist special. Si spun asta pentru ca simte totul intr-un mod aparte. Are simt estetic innascut, are atitudine, are o doza de naivitate care ii da farmec, are sensibilitate si o intelegere a lucrurilor care ii dau autenticitate. Toate astea, impreuna cu talentul ei artistic, buna crestere, indrazneala si asumarea de a purta tinute curajoase, tenacitatea, o aduc pe ea in prim plan, o scot din multime.”
 

Din echipa Irinei face parte si Alex Ifimov, hair & make-up artist. El ne-a marturisit ce anume l-a inspirat la antrenorul de la Vocea Romaniei.

 

„Cand am fost sunat pentru proiectul Irinei, am tinut neaparat sa o cunosc pe ea ca om, iar in momentul in care am cunoscut-o, mi-am dat seama ca ma inspira foarte mult si am descoperit in ea ceva ce nu prea iesea la suprafata. Si asta am incercat eu sa fac: sa o aduc pe Irina adevarata in vazul tuturor. Este un om care ne inspira si de aceea am reusit sa ajungem aici cu ea. Irina este un om sensibil cu foarte mult talent, care reuseste sa inspire toti oamenii din jurul ei. Muzica si felul ei de-a fi m-au ajutat mult sa creez toata imaginea si stilul ei. Chiar daca a fost usor reticienta sa faca niste schimbari majore la par la inceput, a fost deschisa si mi-a acordat toata increderea. Pot spune ca nu mai suntem o echipa, ci ca impreuna formam o familie!”

 

 

 

 

Perfecte