Ionel Istrati se afla intr-o vacanta frumoasa la Moscova. Imaginile pe care le face publice pe internet aduna rapid aprecieri din partea internautilor. Un detaliu curios la postarea de ieri a fost tinuta artistului – un outfit sport, colorat, de la un cunoscut brand international. „Eu in fiecare zi prefer sa port stilul sport. Acesta este un costum din colectia noua, care mi-a atras atentia.", spune artistul AICI despre alegerea sa inspirata.

 

 

Curiosi de fire, l-am intrebat pe Evghenii Malinovski ce parerea are despre alegerea lui Ionel Istrati si cat de inspirata a fost aceasta: „Dupa ce a facut inconjurul lumii, moda costumelor sport brand-uite a ajuns si in showbizul autohton. In ultima perioada si vedetele noastre au inceput s-o dea pe sport, daca nu la propriu, macar la figurat! Nu poti etala corpul bine lucrat – arata macar costumul! Daca le ai pe ambele – e si mai bine! Cum ii sta in fire, Ionel Istrati n-a ramas in urma, fiind observat recent etalandu-si achizitia.

 

 

Bucura faptul ca s-a ferit de fake-uri si a optat pentru un costum sport de brand, original. Ce-i drept, nu din cea mai noua colectie si, probabil, pescuit undeva dintr-un outlet sau cu o reducere foarte buna.”, adauga fashion stilistul.

 

 

 „A facut bine ca a ales culori de baza precum: negru, alb, rosu – acestea se potrivesc practic oricui, n-ai cum sa dai gres! Chiar daca costumul lui Ionel pare a fi mai degraba unul de ski decat de "every day sport" – il prinde bine si-i mai scade putin din ani! Zici ca vedeta peste un an - doi face 30? Nu!

 

 

Tie ce iti place mai mult: stilul clasic sau cel sporty chic?

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com / Ionel Istrati

Perfecte