Din anul 2008 este talentat fotograf, iar mai nou, si-a deschis in Chisinau propriul magazin de haine si incaltaminte barbateasca. Inca de la varsta de 4-5 ani stia ca alegerea si crearea tinutelor este ceea ce isi doreste sa faca pentru viitor.

 

 

Acum 2 ani, Alexandru a desenat prima sa colectie de accesorii: cravate si papioane, dupa care a inceput sa schiteze costume barbatesti, iar la moment lucreaza la colectia de pantofi care sunt cusuti manual.

 

 

 

 

Designer-ul Alexandru Cornitel ne povesteste ca: "Intotdeauna mi-am dorit sa deschid un showroom in Chisinau, se simtea lipsa unor costume pe care mi le doream eu sa le port. Ma uitam la prezentarile marilor case de moda si ma intrebam cand vom reusi noi sa purtam asemenea tinute. Am avut o mare sansa sa lucrez impreuna cu un designer din Italia, dar am renuntat fiindca am vrut sa fac ceva acasa .Mi-am propus sa nu renunt la visul meu."


 

 


Pentru viitor Alexandru isi doreste sa creeze tinute noi in fiecare luna, iar modelele sa fie exclusive. La capitolul fashion in Moldova, designer-ul e de parere ca lucrurile se schimba spre bine, barbatii moldoveni incep sa fie mai stilati.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/SandroLivv

Perfecte