Recent, Misha a publicat cateva imagini ce au atras imediat atentia tuturor. Astfel fanii au lasat mesaje care mai de care: "Daca te vede scumpi e gelos, Misha?", "Lasa geaca!", "Printesa" "Superbi sani", "Zana", "Frumusete rara", „Printesa”, „Foarte frumoasa”, sunt doar cateva dintre zecile de comentarii aparute la cele doua fotografii publicate de Misha.

 

 

 

 

Bineinteles, au existat si oameni care au condamnat gestul Mishei de a posta imagini fara perdea. Pentru ca este greu sa multumesti pe toata lumea, cantareata a primit si catveva mesaje negative, unul dintre ele este acesta: "Ce fel de femei sunteti de pozati in halul asta? Aveti barbat acasa, copii, aveti parinti… nu va e rusine sa va faceti poze asa?”.

 

 

 

Misha a fost casatorita cu cantaretul Connect-R din toamna anului 2014 si au impreuna o fetita, pe nume Maya. In august 2018, chiar artistula fost cel care a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu de mai bine de un an cu Misha. Recent, aceasta vorbea despre cat de greu ii este sa se descurce singura cu micuta: "Nu ma ajuta nimeni cu fetita. Nu mai fac fata, efectiv. Ma gandesc serios sa imi iau o bona. Mama mea mai vine din cand in cand, la cateva saptamani, acum chiar o data pe luna, dar e foarte greu, efectiv sunt epuizata. Am ramas prietena cu Relu, vorbim zilnic. Nu s-a schimbat nimic, doar ca nu mai suntem un cuplu. Mayei nu a trebuit sa ii explic nimic, pentru ca nu s-a schimbat mai nimic, ei se vedeau rar si inainte din cauza progamului sau foarte incarcat”, a spus Misha.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

 

cancan.ro/