Crestinarea micutului fusese programata deja in trecut, insa din diverse motive a fost anulata, iata ca, in final, cei doi parinti l-au dus pe Mathias Stefan in biserica. Fiica lui Florin Salam si-a ales o tinuta extravaganta pentru acest eveniment pe care l-a asteptat mult timp.

 

 

„Am avut emotii si inca am. Imi doresc ce e mai bun pe lumea asta, ca e copilul meu. Intotdeauna o sa-l asortez cu mine. Suntem fericiti pentru el si o sa-i dam o educatie foarte buna. E cea mai importanta zi din viata noastra. Mergem sa ne pregatim, sa ne schimbam” a spus Betty Stoian, pentru un post tv de peste Prut.

 

 

„Am schimbat data de 3 ori cred. A ramas pe 9 martie. Nasii nu sunt cunoscuti, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Catalin. Avem ce sa invatam de la ei. Daca mi se intampla ceva in familie ma consult cu Catalin. Dar daca as avea nevoie de vreun sfat mai serios as apela la nasa. Vreau sa ne simtim bine, inainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru ca avem si foarte multe cunostinte si foarte multi prieteni apropiati”, declara ea la sfarsitul anului trecut.

 

 

Florin Salam a oferit primele declaratii cu privire la botezul nepotului sau. A fost foarte emotionat, dar si bucuros in acelasi timp: „Imi cer mii de scuze ca am intarziat! Asta mi-e meseria, fata mea ma intelege. Imi doresc sa ajunga mai tare ca mine, peste tot. Le doresc cea mai frumoasa fericire si liniste. E viata mea, tot copilul meu este. Matthias este o schimbare de viata si pentru mine, ca de cand s-a nascut el, mi-am propus sa-mi schimb mereu viata. Gandesc si mai frumos de acolo si mai constructiv. Nu par bunic, sunt si tata de copii si pustan si bunic. Aici e startul la nepoti”. 

 

 

Betty Stoian s-a confruntat cu o mica depresie postnatala, imediat dupa nastere, insa a gasit imediat solutia de a se trata: „Am o viata frumoasa si linistita, in primul rand. Pentru mine asta conteaza, sa fiu linistita. Daca sunt agitata, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus sa fiu mult mai calma, mult mai pozitiva, pentru ca asta conteaza si asa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Asa a fost sa fie. Am avut o mica depresie. Dupa ce am nascut, am incercat sa fiu foarte linistita pentru ca daca gandesti mai mult, nu e bine. Intrii in depresie fara sa vrei. O femeie cand incepe sa-si schimbe corpul dupa nastere, vine acea depresie. Am incercat sa fiu cu capul pe umeri si sa nu intru in asa ceva, de asta m-am si apucat de sala”, a marturisit bruneta in urma cu ceva timp.

 

 

 

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! 

 

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

click.ro