1. Fiecare an vine cu culori noi in moda, ele sunt foarte importante caci trebuie sa corespunda intregii tinute.
Cele mai actuale culori sunt : albastru, oranjul intens, bleu transparent, verde-galbui, roz, verde natural, brun si rosu. In acest an purtam imprimeuri aplicate pe orice tip de haina (camasa, blugi, rochii... etc) chiar si pe genti sau incaltaminte. La fel nu uitam si de articolele vestimentare din piele, care sint atat confortabile cat si sexy .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Geaca bomber este acum in top fie ele mai grosute sau mai subtiri, in culori nude sau mai sumbre oricum ramin numer one ! Pot fi purtate pentru un stil sport sau din potriva pentru unul mai clasic . Iar colantii din plasa dau o nota de senzualitate intregii tinute .


 

 

 

 

 

 

 

 

3. Hainele din catifea inceara sa ajunga in fiecare garderoba. Ele sunt placut la atingere si foarte comode se dau la purtare.


 

 

 

 

 


4. Cizmele peste genunchi te fac se te simti cat mai sus. Pot fi inalte sau joase, iti lungesc vizibil picioru si cativa cm in plus ! La fel sunt in voga si rochitele cu aplicatii metalice din diferite nuante .

 

 

 

 

 

 

 

 

5. In tendinte exista si tesaturile transparente. Ele trebuie a fi stiute cum se poarta sa nu fie provocator.


 

 

 

 

6. Blanitele usoare si colorate te transofrma intr-o diva indata ce o imbraci. Ele sint intr-o singura nuanta, sau poate chiar intr-o gama de culori combinate.


 

 

 

 

 

 

7. Volanele ca tip de decor sunt actuale si in aceasta primavara. Le regasim pe diverse articole vestimentare, incepind cu bluzitele si finisind chiar cu geci, care se transforma indata intr-un stil mai romantic.

 


 

 

 

 

 

8. Dungile nu sint prezente doar pe rochii sau fuste, ci si pe pantaloni, sacouri sau salopete. Le gasim in diferite nuante, nu doar alb si negru .

 

 

 

 

 

 

 

9. Denimul nu trebuie sa lipseasca din sifonier niciodata. Iar in ultimii ani designerii incearca sa-l modifice cu diferite aplicatii pe el sau poate chiar si cu desene .

 

 

 

 

 

 

 

 

Indrazneste si fii diferit, accepta privirile neintelese din jur si simtete speciala si unica in felul tau de a purta o haina mai indrazneata dar cu bun gust .


 

Perfecte