Dupa absolvirea Colegiul Pedagogic si obtinerea licentei in Psihologie si Magistru in Stiinte Sociale, Diana a inteles ce isi doreste cu adevarat o femeie si ce asteptari au barbatii. De aceea, deja de un an, Diana Covalschi infrumuseteaza corpul mireselor si bucura ochii barbatilor, cu lenjerie de noapte sexy si discreta.
"Incerc sa promovez in randul clientelor mele ideea feminitatii si tendinta sa ramii regina chiar si atunci cand esti singura acasa sau cu atat mai mult daca esti in cuplu: sa bucuri, interesezi si stimulezi imaginatia partenerului. Alegerea perfecta e lenjeria potrivita, care dezvaluie doar partial corpul ca sa pastreze intriga pana in cel mai picant moment. Dar si dorinta proprie de a crea ceva diferit, nou si nu in ultimul rand sexy! Un factor important in alegerea unui neglijeu e ca sa fie practic si comod pentru Ea, si usor de dat jos pentru el".
 

Linia de lenjerie de noapte pentru femei creata de Diana Covalschi este delicata si plina de senzualitate, fiind creata din cele mai alese stofe: atlas regal in combinatie cu dantela franceza.

 

 

 

 

"Fiecare model poate fi creat si asortat chiar de client (isi poate crea o combinatie unica de culori dupa propriul plac). Sunt modele cu elemente Swarovski. Este un produs handmade, ceea ce ii confera o unicitate. Sunt si modele cu inscriptii, deci pot fi individualizate, gen: "My wife/ Girlfriend/ Mr.& Mrs./ Bride/ Mom..." si pot fi o alegere perfecta pentru Pijama Party, mai ales pentru petrecerea burlacitilor".

 

 

 

 

"Linia pentru mirese este una speciala, cele mai preferate nuante pentru colectiile mireselor sunt: alb, ivory, champagne, roz si persic pal. Oferim posibilitatea ca viitoarele mirese singure sa isi aleaga inscriptia, culoarea si chiar sa creeze un model unic asortat cromatic in stilul sau. Avem accesorii stilizate pentru un cadou personalizat adus mirelor in ziua nuntii: gen masca de somn cu inscriptii pentru Ea si pentru El, care va putea ramine o frumoasa amintire in dormitorul tinerilor casatoriti".

 

 


 

Perfecte