Un must-have in tinuta unei femei sunt ochelarii si esarfele, in special primavara si vara. Nici palariile, sepcile, bijuteriile, curelele, gentile nu ar trebui sa lipseasca din garderoba voastra. Mai mult, tendintele se schimba de la un sezon la altul, dar sunt accesorii pe care trebuie sa le pastrezi si sa le reinventezi in dependenta de lookul pe care il adoptati.

 

In primavara si vara anului 2018, incaltamintea cu o textura transparenta este foarte populara, insa designeri precum Balenciaga, Chanel, Hermès au decis sa nu se limiteze la acest lucru si au prezentat numeroase variatii de accesorii transparente. Daca sunteti mai rezervata vis-a-vis de accesoriile transparente si le vedeti doar pe podium, optati in acest sezon pentru o geanta transparenta, veti iesi din anonimat! Un look elegant poate fi creat cu o pereche de stiletto transparenti, dar aveti grija cu restul accesoriilor transparente, sa nu incarcati tinuta!

 

 

 

 

Recomand curelele subtiri in sezonul cald. Acestea va pot ajuat sa creati o tinuta chic, sau casual, chiar si o tinuta de seara mai neordinara. Parerea mea, tot ce e neordinar si cu o alura trendy e la moda.

 

 

Cel mai elegant accesoriu care poate transforma orice look in unul rafinat, original si feminin este esarfa. Un element al unei tinute, care arata fresh si neobisnuit, indiferent de sezon.

 

 

 

 

Logourile se mentin in moda si in acest sezon, in special accesoriile cu logouri de brand. Exista o tendinta a designerilor sa nu isi mai ascunda numele brandului lor. Veti remarca aceste variatii de accesorii in colectiile celebrilor designeri Chanel, Christian Dior, Givenchy, Gucci, Lanvin, Louis Vuitton, Miu Miu. Dar atentie mare la logouri! Evitati fake-urile! 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte