In plin sezon estival gandul ne duce in primul rand la mare, la soare, la vacanta. Astfel alegerea costumului de baie potrivit, se inscrie in topul listei “must-have”!

Magazinele ne ofera o varietate de modele si toate absolut diferite ca forma, culoare si design. Cele mai in voga costume de baie in acest sezon sunt:

 

 

Costumele de baie decupate, dintr-o singura piesa

Costumele dintr-o singura piesa sunt deja populare de ceva timp si se mentin in tendinte si anul acesta. Chiar daca sunt dintr-o singura piesa, iti expun o mare parte a corpului.

 

 

 

Costumele de baie dintr-o singura piesa, accesorizate cu curea

Acestea sunt inspirate din stilul anilor’70, iar cureaua este cel mai cool element care accentueaza talia. Indiferent de modelul si culoarea pe care o vei alege, in mod sigur vei arata spectaculos pe plaja, pentru ca stilul retro te va face mai supla si mai sexy.

 

 

 

Costumele de baie cu volane

Volanele se mentin in top si in acest sezon, nu doar in tinutele obisnuite, dar si de plaja. In acest an designerii au adus pe podium costumele cu volane pe bretele. In materie de stofe, poti purta imprimeuri florale delicate, buline si altele.

 

 

 

Costumele de baie de tip sport

Sunt un must-have al acestui sezon, in special pentru femeile care adora sportul. Acestea sunt realizate din materiale lejere, care iti ofera confort in miscare si un aer chic.

 

 

 

Costume de baie cu legatura in zona de top

Un simplu nod sau o funda in partea de top a unei tinute ofera senzualitate, in special in cazul costumelor de baie. In 2018 aceasta tendinta este foarte actuala si iti va oferi un look original la plaja.

 

 

 

Costumele de baie in culori neon

Culorile neon au fost pe val anii trecuti. Surpriza cea mare a acestui sezon, neonul este in tendinte si in cazul costumelor de baie. Daca esti curajoasa si nu iti este frica de culori, opteaza pentru tonuri neon de verde, portocaliu, roz si altele.

 

 

 

Indiferent care din aceste modele vei alege, tine cont de forma corpului, de bronzul pe care ti-l doresti si desigur, de tendinte!

 


Cu drag Xenia Bugneac - X PRO FASHION.

 

Sursa foto: google.com

Perfecte