De curand, aceasta a fost surprinsa pe strada intr-un outfit extrem de interesant, pe care l-au adoptat si alte celebritati de la Hollywood. Punctul forte al aparitiei sale? Lipsa sutienului!

 

 

Victoria Beckham este, intr-adevarm, o aparitie! Fosta cantareata in varsta de 43 de ani, mama a trei copii si sotie de fost fotbalist, are un stil vestimentar desavarsit, de care nu se dezice nici macar la un pranz lejer alaturi de unul dintre baietii ei.

 

 

Aceasta a fost fotografiata de paparazzi, joi, pe strazile din New York, in timp ce se indrepta spre un restaurant din zona, unde a servit masa cu fiul Romeo, in varsta de 14 ani. Pentru aceasta iesire, Victoria Beckham a purtat un outfit stylish, deux-pieces, care face parte chiar din colectia ei vestimentara din primavara-vara `18.

 

 

Inspirat din stilul ”pajama”, outfitul Victoriei a facut senzatie pe strazile newyorkeze, mai ales ca-n partea de sus era transparent, iar sotia lui Beckham nu purta sutien. Ce sa mai, Victoria a fost in centrul atentiei si nu credem ca a deranjat-o nici catusi de putin atentia primita…

 

 

Okmagazine.ro