Este si cazul interpretei Anna Lesko, care nu scapa nicio ocazie sa incinga spiritele cu aparitiile sale. Acestea sunt foarte greu de trecut cu vederea.

 

 

O alegere vestimentara inedita a avut si la emisiunea televizata Pe bune, de la PRO TV. Focoasa blondina a optat pentru o pereche de pantaloni extrem de scurti, care ii conturau perfect coapsele bine sculptate.

 

 

Cireasa de pe tort a outfit-ului a fost accesoriul purtat de artista pe post de sutien. Acesta reprezenta o constructie sumara de culoare neagră, cu mici elemente roz.  De asemenea, Anna a intregit tinuta cu un capot rosu foarte lejer si o pereche de pantofi stiletto, in nuanta roz fucsia.

 

 

Artista a postat pe Instagram cateva poze de la emisiune, iar fanii au asaltat-o cu comentarii rautacioase: „Tinuta nu e una corespunzatoare pentru iesit in public.” sau „Ea se crede la 20 de ani.” Au fost insa si pareri pline de admiratie: „Minunata, senzuala, splendida!”, „Dupa parerea mea, esti cea mai sexy femeie din showbiz.”, au punctat fanii.

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

 

Sursa foto: Instagram.com/ Anna Lesko

 

 

Perfecte