Unul dintre cele mai iubite cupluri, Printul Harry si Meghan Markle, s-au aflat in primul lor turneu regal, in calitate de sot si sotie, turneu care a durat 16 zile. In toata aceasta perioada Meghan a fost cea care a stralucit la bratul sotului si a furat toata atentia publicului, mai ales prin tinutele purtate care nu au fost deloc ieftine.  

 

 

Acestia au ajuns in Australia pe 16 octombrie, iar tinutele purtate de Meghan in timpul evenimentelor oficiale la care au participat au fost urmarite cu mare atentie de toti cei pasionati de moda si nu numai. 

 

Ducesa de Sussex si sotul sau au fost intampinati in Sydney de guvernatorul general sir Peter Cosgrove si sotia sa, Lady Cosgrove. Meghan, care este insarcinata cu primul sau copil, a purtat o rochie alba eleganta.  

 

 

Dupa “deschiderea” care a uimit prin tinuta alba, au urmat altele la fel de speciale. Meghan a schimbat numeroase tinute si ne-a incantat privirile cu cele mai fashion aparitii. De la cele mai feminine, pana la cele casual sau provocatoare, Ducesa de Sussex a jonglat cu piese vestimentare ale marilor designeri.  

 

 

Meghan Markle a schimbat peste 30 de tinute in cele 16 zile. Adevarata surpriza este pretul acestor tinute, potrivit Daily Mail, intreaga garderoba a costa 133.000 de euro, dintre care 67.000 de euro doar bijuteriile si 7.300 de euro incaltaminte.  

 

Conform publicatiei, cea mai scumpa piesa vestimentara pe care a purat-o a fost o rochie spectaculoasa de gala, de la Oscar de la Renta, care a acostat 11.400 de euro, iar cea mai ieftina a fost o rochie neagra de la Asos Maternity, care a costat doar 50 de euro. 

 

 

Printul Harry si Meghan Markle au fost in primul lor turneu international ca sot si sotie. Ei au mers prin Australia, Fiji, Regatul Tonga si Noua Zeelanda. Turneul a inceput pe 16 octombrie si s-a incheiat pe 31 octombrie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

a1.ro