Am cules cateva imagini de pe paginile de socializare ale vedetelor autohtone, care si-au adaptat tinutele conform temperaturii de afara si care pot fi o sursa de inspiratie pentru orice femeie. 

 

1. Valentina Nafornita apare pe strazile Parisului ca pe coperta unei reviste celebre. Soprana este una dintre cele mai stilate vedete de la noi si se pricepe foarte bine in a-si alege tinutele pentru sezonul rece. Astfel se face ca artista a optat pentru o tinuta creata de catre sora sa, Lidia Nafornita, pe care a accesorizat-o cu o gentuta si esarfa Louis Vuitton si ochelari Prada.

  

Putem observa ca ochelarii sunt indispensabili in orice tinuta aleasa de interpreta. 

  

2. Si cunoscuta fashionista Doina Ciobanu opteaza pentru o bereta, care se pare ca este un trend in materie de accesorii pentru cap si care ia amploare in aceasta toamna, iar ochelarii de soare sunt nelipsiti din look-urile create de ea.

 
 

3. O alta fashion bloggerita de la noi este Cristina Surdu, care la fel ne propune sa incadram in look-urile de toamna bereta si ne recomanda sa nu renuntam la culori.

 

 

4. Se pare ca gemenele Sandra si Margarita Dodon sunt adeptele culorilor inchise pentru sezonul rece, astfel tinerele opteaza pentru gri si negru in tinutele lor de toamna.

 
 

Indiferent de tinutele pe care le purtati si culorile pentru care optati, nu uitati sa zambiti, pentru ca zambetul este accesoriul care este mereu actual, indiferent de sezon!

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte