Din acest motiv, cativa ani in urma am realizat un articol in care ti-am aratat cum sa nu te imbraci niciodata de Pastele Blajinilor, atunci cand mergi la cimitir. Ei bine. de data asta, editorul perfecte.md, Tania Micleusanu, a hotarat sa-ti ofere cateva sugestii despre cum poti sa te imbraci in aceasta zi, astfel incat sa n-o dai in bara.

 

Atunci cand iti alegi tinuta, trebuie sa iei mereu in considerare locatia. Cimitirul este locul unde sunt aduse omagii persoanelor care au trecut in nefiinta. Din acest motiv, este extrem de important sa te imbraci adecvat, dand dovada de respect si decenta.

 

 

 

 

 

REGULI:

 

1. Alege sa porti o tinuta conservatoare

 

2. Renunta la incaltamintea incomoda, cu tocuri inalte

 

3. Ia in considerare temperatura si conditiile meteorologice

 

4. Ar fi bine sa eviti sa porti bijuterii si accesorii extravagante, prin care sa epatezi

 

 

TINUTE:

 

1) Look-ul clasic este intotdeauna alegerea perfecta ca sa primesti o bila alba din partea rudelor cu care te vei intalni la cimitir.

 

 

 

 

 

2) Daca iti doresti, totusi, o pata de culoare, alege o singura piesa vestimentara cu care sa iesi in evidenta, asortand-o cu nuante neutre.

 

 

 

 

 

3) Poarta ceva clasic si nu lasa tendintele modei sa dicteze tinuta. O camasa alba si o pereche de pantaloni negri, sunt tot de ce ai nevoie. 

 

 

 

 

 

 

4) Daca stii ca te asteapta o zi lunga, cu multi kilometri parcursi, pentru confortul tau ai putea sa optezi chiar si pentru o pereche de blugi si un tricou. Ai grija totusi sa nu duci tinuta intr-o zona sport ci sa pastrezi stilul casual, deoarece te afli totusi intr-un cimitir. 

 

 

 

 

 

 

5) In general, look-ul ar trebui sa fie modest, clasic si feminin. Totusi, vestimentatia nu este singura care joaca un rol important in pezentarea ta, cel mai important este modul in care te comporti. Prin urmare fii politicoasa si manierata.

 

 

 

 

 

 


Tinute oferite deFló Florence Stil

Fotografii realizate deValeria Negru

 

 

Nu sunt recomandate hainele decoltate, transparente si mulate. Evita rochiile de vara, pe cele mini, festive si tricourile cu imprimari ostentative. De asemenea poarta un machiaj discret si evita coafurile sofisticate. 

 

 

Cateva exemple de asa NU:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com//muligambia.com

Perfecte