Alisa Zanoaga este femeia care a reusit sa creasca doi copii si concomitent sa construiasca din marea ei pasiune o afacere. Ii place tot ce inseamna lucrari handmade de aceasta a ales sa fie handmade artista. Asociaza diverse culori si materiale, care mai apoi le transforma in accesorii pline de rafinament.

 

 

„Eu sunt pasionata de handmade inca de mic copil, mereu ceva inventam. Acum 7 ani am inceput a confectiona bentite, apoi au urmat colierele, bratarile, cerceii, etc. La moment pasiunea mea cea mai mare sunt gentile si brosele, pe care am inceput sa le confectionez din anul 2016”, a spus Alisa.

 

 

Lucrarile sale sunt apreciate nu doar la noi, dar si peste hotarele tarii: „Cea mai renumita brosa de a mea este „Matrioska", ce se regaseste mai mult in randul fashionistelor din Moscova. Referitor la genti, e o pasiune de a mea aparte. Prin intermediul lor pot sa redau mai mult natura, care foarte mult ma inspira”, a zis aceasta.

 

 

Gentile create de bruneta reprezinta adevarate capodopere: „O geanta o creez maxim in 3 saptamani. Preturile sunt stabilite in dependenta de orele de lucru, materialele pe care le folosesc, cat si de tehnicile executate in realizarea creatiilor”.

 


Impresionant este faptul ca Alisa creeaza genti in forma de carte: „Prima data am vazut astfel de genti la televizor, la o prezentare de moda din Paris. Procesul confectionarii acestor tip de genti e foarte complicat, dar in acelasi timp si foarte interesant”, a adaugat talentata mama. 

 

 

„Niciodata nu mi-e frica sa combin mai multe culori si diferite materiale in lucrarile mele. Dupa ce am gasit tot de ce aveam nevoie pentru geanta, aranjez catifeaua pe un stativ special ca sa pot broda, cu usurinta si placere, povestea gentii”, a confirmat creatoarea handmade.

 

 

Mesterita a marturisit: „Familia ma sprijina de fiecare data in tot ceea ce fac. Ma bucur de sustinerea sotului si a copiilor mei, care ma incurajeaza mereu si probabil ei sunt sursa mea principala de inspiratie. E foarte greu sa imbin pasiunea mea cu treburile de familie, dar incerc sa-mi fac un program bine structurat pentru fiecare zi, unde sa reusesc sa ma dedic copiilor mei, dar si pasiunii”.

 


Sursa foto: facebook.com/hellobiancaaccessories

Perfecte