Celebra casa de moda italiana, Dolce & Gabbana, si-a prezentat cea mai noua colectie, in cadrul unui adevarat spectacol! Sezonul acesta show-ul Alta Moda a avut loc pe malurile lacului Como, in curtea unei vile care iti taia rasuflarea, femeile cu rochii de epoca si barbati cu mustata servind cupe de sampanie, orchestra si sute de lumanari mici.

 

 

 

In cadrul evenimentului au defilat modele consacrate, ca Naomi Campbell si Ashley Graham.

 

 

 

 

Moldoveanul Vadim Mamot, originar din Cimislia, s-a regasit printre modelele care au defilat in cadrul acestui spectacol al modei. Vadim, ca si alte modele cunoscute de la noi, a fost descoperit de Vali Punga, fondatorul Attitude Models.

 

 

 

 

Vadim ne-a impartasit din impresiile sale din cadrul showului si cum anume a ajuns sa prezinte pentru celebra casa de moda italiana: "Am fost de doua ori la castingul pentru Dolce, dar aveam parul prea lung pentru ei, insa de data aceasta ei m-au ales si m-au tuns cum au vrut ei."

 

 

 

 

Vadim nu stie exact dupa ce criterii a fost ales sa defileze: "Daca sincer, nu cunosc criteriile dupa care se bazeaza stilistii, imi pare ca decid spontan, ei te vad si isi imagineaza ce ar fi bine, asa cred eu."

 


 

"Referitor la designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana, cu toate ca i-am cunoscut pe ambii, cel mai comunicabil era Domenico Dolce, Stefano de obicei se ocupa cu alta treaba. Domenico e o persoana sociabila si faina... Intrebarile pe care mi le-au adresat sunt ca si peste tot: cum te numesti, de unde esti, etc. Toti se comportau destul de cald, zambeau intotdeauna, chiar daca erau cu tot capul in lucru.", mai spune moldoveanul.

 

 

 

 

 

Impresionant este faptul ca tinuta pe care a purtat-o Vadim a fost creata exact dupa marimea sa: "Hainele pe care le purtam sunt foarte misto, mai ales atunci cand intelegi ca sunt facute anume pentru marimile tale, ai si mai mult entuziasm, dar nu cred ca asa ceva poate fi purtat mai mult de 3 sau 4 ori pe an, fiindca sunt haine destul de deosebite, ce raman in memoria altora, asa ca le poti purta doar la evenimente foarte importante."


 

Vadim a defilat recent si in cadrul unui alt show Dolce&Gabbana, moldoveanul a prezentat una din tinutele ce fac parte din colectia Primavara/Vara 2019, in cadrul Milan Fashion Week.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/VadimMamot

Sursa video: Facebook.com/ValiPunga

Perfecte