Desi este studenta la Facultatea de Drept si spera la o cariera de succes in acest domeniu, Yana este pasionata si de design. Recent, tanara si-a creat propria colectie de genti-pungi. Este pasionata de moda anilor '30: stilul, vestimentatia, si tot felul de obiecte de anticariat.

"Intr-o seara mi-a venit ideea de a face ceva asemanator anilor '30, doar ca putin modernizat. Am combinat stilul anilor '30 si am adaugat cateva elemente din stilul modern, intr-o colectie de genti de seara"., a marturisit Yana Melnik, pentru perfecte.md.

 

 


Tanara a mai povestit ca, pentru a incepe sa lucreze la colectia de genti i-a trebuit timp si multa rabdare, iar parintii si sotul au crezut in ea si au incurajat-o in ceea ce face.

"Nu eram initiata in acest domeniu , am inceput sa caut prin Internet sa citesc articole informative la acest subiect. La final mi-am adunat toate puterile si am inceput sa creez prima geanta, am reusit sa o fac in cateva zile, dupa ce am vazut rezultatul si ochii mei s-au bucurat imi proiectam in ganduri deja a doua geanta si tot asa mai departe, pana am decis sa imi fac colectia mea proprie".

Yana sustine ca procedura de a face o genti e destul de complicata si trebuie sa ai multa rabdare, iar o geanta din colectia sa, necesita intre 2 si 3 zile de munca continua.

 

 

 

 


"Sper ca doamnele si domnisoarele care opteaza pentru un asemenea stil, vor fi multumite de creatia mea, la fel, la solicitarile clientiloe, efectuez si genti la comanda in functie de gusturi si cerinte".

Pentru viitor, Yana are planuri grandioase: sa-si extinda colectia, iar munca ei sa fie apreciata.

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte