Designerul american Kate Spade s-a sinucis la varsta de 55 de ani. Potrivit TMZ, care citeaza surse din cadrul politiei, Kate Spade a fost gasita decedata in apartamentul ei din Manhattan de catre menajera sa. Se pare ca aceasta s-a sinucis, spanzurandu-se cu o esarfa pe care a legat-o de manerul usii. Echipajul de politie sosit la fata locului a declarat decesul acesteia pe loc.

 

 

 

Potrivit aceleiasi surse, Kate Spade a lasat un bilet de adio, adresat fiicei sale in varsta de 13 ani, Frances, in care ii transmitea ca nu este vina ei si ca sa isi intrebe tatal despre motiv. "Bea – i have always loved you. this is not your fault. ask Daddy!"; (Bea – te voi iubi mereu. Nu este vina ta. Intreaba-l pe tata), sustine TMZ ca ar fi scris in biletul de adio, care confirma ipoteza ca designerul american Kate Spade s-a sinucis.

 

 

Kate Spade, pe numele ei real Katherine Noel Brosnahan, este creatoarea brandului Kate Spade New York. In anul 2016, ea si-a vandut ultimele actiuni pe care le avea in cadrul companiei si ulterior, impreuna cu mai multi parteneri, a lansat un nou brand, intitulat Frances Valentine.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro