Ana Gilca se poate mandri, la varsta de doar 23 de ani, cu peste 150 de show-uri in cadrul Saptamanilor de Moda de la Paris, Londra si New York.

 

 

 

 

Moldoveanca a prezentat colectiile unor branduri de top ca Chanel, Kenzo si Nicole Miller, a ajuns pe paginile celor mai cotate reviste internationale de fashion, printre care Vogue, L'Officel, Marie Claire, Glamour, a lucrat cu vedete ca Victoria Beckham, Kanye West, Naomi Campbell, Irina Shayk si Alesandra Ambrosio

 

 

 

 

 

 

 

Dupa ce in ultimele luni a fost ocupata cu defilari la Saptamanile Modei de la New York si Londra, castinguri si sedinte foto, Ana a venit pentru o zi in Moldova, ca sa-si vada rudele. Am prins-o pentru un interviu in care ne-a spus povestea ei, momentele importante din cariera sa si alte detalii din culisele prezentarilor de moda si viata modelelor. "Sunt din Stauceni, aveam 15 ani cand m-am angajat pentru prima data la serviciu, la o uzina de vin, sa fac bani de buzunar. Mama a decis sa fac niste cursuri de modelling, ca sa invat sa ma pot machia, sa pot merge bine, sa pot vorbi. Asa am ajuns la agentia New Face, care acum nu mai exista." ne-a marturisit Ana.

 

 

 

"Dupa 2 luni de cand eram la New Face a venit o agentie din Paris, Metropolitan, care din 60 de fete m-au ales doar pe mine. Nu vroiam sa particip la casting, am ajuns accidental acolo, pentru a o sustine pe o prietena de-a mea. Cei de la agentie m-au remarcat si mi-au spus sa particip si eu. Acum prietena mea nu mai vorbeste cu mine, se mai intampla." continua moldoveanca. Acum agentia Anei este Mandarina Models din Romaniacare i-a oferit o cale lunga catre piata internationala de modelling. 

 

 

 

 

Modelul a recunoscut ca la inceput de cariera nu i-a fost deloc usor: "Nu stiam niciun cuvant in engeleza, stiam doar "My name is Ana", engleza a venit cu timpul. Noroc ca noi stim limba romana si astfel putem sa intelegem si franceza, asta m-a salvat. A fost greu, nu stii nimic, nu stii limba, nu stii piata, esti pentru prima data, ai doar 16 ani. Bine ca a mers si mama cu mine in prima saptamana. Ne-am descurcat, s-au inceput castingurile, am luat un job, am luat al doilea si uite asa a inceput."  

Clientul favorit al Anei este Chanel. Lucreaza cu ei de 4-5 ori pe an: "Imi plac la nebunie. La Chanel lumea e frumoasa, sunt foarte creativi. Daca vezi colectia si cata creativitate pun ei in nasturi, e ceva 'Wow'. Deobicei toti cred ca suntem doar o bucata de carne, ei mai intervin, discuta cu tine, ca sa vada ce personalitate ai."


Ana in backstage la Chanel

 

 

 

 

 

Vezi mai jos video pentru a afla mai multe despre Ana si povestea ei de succes:

 

 

 

In galeria foto de mai jos gasesti mai multe poze cu Ana de la sedinte foto si pictoriale, dar si prezentari de moda. In curand vom publica si alte articole, in care Ana ne spune cum este sa lucrezi cu Naomi Campbell, Kanye West si Victoria Beckham, cat de drastice sunt dietele modelelor si cum se mentin ele in forma.

Perfecte