Evident, analizarea tinutelor nu putea incepe altfel, decat de la rochia purtata de Anisoara Loghin, gazda evenimentului: "Eu cred ca rochia te-a avantajat foarte mult. Chiar iti arata toate atuurile."

 

 

De admirat a fost atat soprana Ana Cernicova, cat si fiica ei, Amelia Uzun: "Nu stiu daca m-am imbracat foarte des cu fata mea in seturi mama - fiica, insa setul acesta a fost creat pe ultima suta de metri. Fetele au fost prima data pe negru, dar au spus ca neaparat o sa mai imbrace aceste tinute."

 

 

Ii place sa fie deosebita, si i-a reusit sa capteze toate privirile si de aceasta data. Prezentatoarea PRO TV, Silvia Petrov, a imbracat o rochie tare indrazneata, insa a fost alegerea perfecta pentru ea, a lasat sa se inteleaga creatoarea de moda: "Rochia e transparenta, este de pe podium. Mie imi place sa dezbrac femeia frumos. A fost rebela, dar in acelas timp decent. Cand sa porti tinute mai dezgolite, daca nu la evenimente mai selecte?!"

 

 

 

"Nu o cunosc personal, insa de cand s-a casatorit, Katalina Rusu pare ca s-a cumintit. Brandul de la care a luat rochia coase niste tinute cuminti, este total diferit de ceea ce fac eu." a adaugat Diana

 

 


Specialista a fost provocata sa comenteze tinutele mai multor vedete prezente la eveniment. Vezi cine a facut alegeri vestimentare de invidiat si cine mai putin a respectat dess code-ul. 

 

Perfecte