Revelionul este una dintre cele mai asteptate sarbatori ale anului. Si nu e atat de speciala pentru ca incepe un nou an, dar pentru ca aceasta zi aduce cu ea o noua speranta, speranta de a realiza tot ceea ce nu ai reusit. Acum ai ocazia sa o faci sau de ce nu, sa lupti mai mult pentru indeplinirea viselor tale. 

 

 

 

Noaptea dintre ani este nu doar despre petrecerea timpului alaturi de cei dragi, distractie, cadouri, delicii culinare si spumant rafinat, aceasta zi deosebita este si despre tinuta pe care alegi sa o porti. 

 

 

Decolteuri generoase, slituri adanci, rochii mulate, vaporoase, lungi sau scurte, cam acestea au fost preferintele vedetelor de la noi, in materie de alegerea tinutei pentru Revelion. 

 

Traditional si reprezentativ sarbatorii, multe celebritati au optat pentru outfituri sclipitoare, insa de admirat au fost si cele care au imbracat rochii negre, albe, rosii sau in alte nuante. Iata unele dintre persoanele publice din tara noastra care cu siguranta au captat toate privirile in seara de Anul Nou.

 

Anastasia Fotachi

 

 

Diana Brescan 

 

 

Tany Vander

 

 

Ana Pirlog 

 

 

Tatiana Heghea

 

 

Daniela Marin 

 

 

Kornelia Stefanet 

 

 

Dianna Rotaru 

 

 

Doina Stratan 

 

 

Tatiana Melnic 

 

 

Natalia Gordienko

 

 

Cristy Rouge

 

 

Nicoleta Nuca

 

 

Valentina Nafornita

 

 

Natalia Barbu 

 

 

Dana Rogovski

 

 

Gloria Gorceag 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte