Din copilarie ii placea sa creeze, adora sa croseteze, brodeze sau sa impleteasca. Initial si-a creat o gentuta doar pentru ea, pentru prietene si „in secret” pentru unele cititoare ale blogului sau, si-a facut un mic stoc cu materialele necesare si s-a apucat de treaba. 

 

 

 

 

 

„Saptamani intregi am stat cu croseta in mana, incercand diferite modele si  forme pana am ajuns la rezultatele dorite.  Am inceput sa le port si lumea ma complimenta, iar asta mi-a dat curaj.” spune Ana-Irina.

 

 

 

 

 

 

 

Totodata, bloggerita ne confirma ca: „Nu am scheme concrete, cel putin la aceste genti nu am gasit. Sunt pe YouTube undele modele, le-am incercat, dar parca nu ieseau  asa cum imi imaginam. Asa ca am inceput sa improvizez. Crosetam 2 zile, nu imi placea ce iesea si desfaceam tot apoi o luam de la capat. Daca as croseta neintrerupt, cred ca as face o geanta in 2 zile, dar deoarece timpul meu liber nu e nelimitat - o fac cam o saptamana. ”

 

 

 

 

 

Tanara mamica ne destainuie ca aceasta pasiune s-ar putea transforma in profesie. „Nu stiu daca se va transforma in afacere, depinde cum vor reactiona fetele, dar cu siguranta ar fi un Dream job!” 

 

 

 

 

 

 

Costul unei asemenea gentuti ajunge la 800 de lei. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: anairina.com; Instagram.com/AnaIrina; 

Perfecte