Daniela a fost invitata sa imbrace tinutele Nikita Rinadi, pentru o sedinta foto extrem de reusita. Simpatica si pozitiva, Daniela a stralucit in outfiturile alese, fie ca e vorba despre o rochie rosie romantica, una albastra din catifea, o tinuta in culori pastelate sau in pantaloni si bluza. Admira mai jos pozele si citeste un interviu cu Daniela, in care cei afla mai multe despre stilul ei vestimentar.

 

 

 

 

1. Care este stilul vestimentar care te reprezinta cel mai mult?


Cel feminin care traieste in tandem cu naturaletea si simplitatea. Cu toate ca aceste caracteristici nu se refera strict la tipologia vestimentatiei pe care o aleg, ci mai degraba, tine de atitudine, personalitatea mea si manifestarea acesteia.

 

 

 

 

 

 

2. Cand deschizi dimineata dulapul de haine, care sunt primele tale alegeri?


 Aleg pantofiiJiar alegerea tinutei e mai tot timpul conditionata de acest aspect.  Find un om extrem de activ, trebuie sa ma simt foare bine cu ceea ce port, iar pe langa asta, mai iau in calcul si  inspiratia si evenimentele zilei respective.

 

3. Spune-mi trei piese must-have in garderoba ta.


 Costumele, camasile si rochiile negre. Toate acestea nu au termen de expirare.

 

 

 

 

4. Ce culori si nuante preferi in stilul tau vestimentar?


In ultimul timp, sunt adepta nonculorile si combinatiilor monocromatice. Poate ca de vina e anotimpul friguros. Oricum, cred ca pentru a te evidentia din multime nu ai nevoie de nuante tipatoare, dar de putina indemanare, astfel orice outfit simplu poate deveni un wow pentru cei din jur.  Si asta, pentru ca hainele capata valoarea pe care vreau eu sa le-o dau si nu invers.

 

 

 

 

 

 5. Cum te-ai simtit la sedinta foto, in tinutele Nikita Rinadi?


Autentica! Iar asta, pentru ca tinutele marca Nikita Rinadi nu sunt doar ambalate frumos dar, si reflecta un stil vestimentar distinctiv.

 

 

 

 

 

 

Tinutele marca Nikita Rinadi

Locatia -  Vivi Art Boutique


Perfecte