In adolescenta colectiona cercei si credea ca niciodata nu va scapa de aceasta obsesie. Acum este o adevarata fashionista care duce un blog despre moda, frumusete, calatorii, lifestyle si cumparaturi. Ne fascineaza cu pozele sale deosebite unde apare imbracata chic, dand dovada de bun gust si o prezenta de remarcat. Ii place ceea ce face si este gata oricand sa ofere cateva sfaturi fashion pentru orice femeie. Am provocat-o sa ne povesteasca cate ceva despre accesoriile de dimensiuni mari, cele ce depasesc tiparele si care in ultima vreme sunt ravnite de fiecare femeie.

 

   

 

 

Cum sa accesorizam cat mai neobisnuit o tinuta si in acelasi timp sa nu gafam? Cristina ne spune: „Accesoriile proeminente le purtam la tinutele mai minimaliste sau daca avem suficient talent si la tinutele mai sofisticate, atat ca gama cromatica cat si ca stil. Se recomanda sa nu exageram atunci cand le purtam si sa lasam doar un accent, maxim doua. Ca de exemplu, daca purtam o pereche de cercei proeminenti, putem alege o bratara sau un inel, dar, in niciun caz si colier masiv.”  

 

 

  

 

 

„Accesorizarea fara sens nu e binevenita si de obicei ne strica mai mult tinutele. In acest proces nu exista reguli, exista tendinte care vin si pleaca si exista bunul gust pe care il ai sau nu. Fiecare cu timpul isi stabileste propriile reguli estetice pe care le respecta,” specifica bloggerita. 

 

 

 

 

 

 

 

Accesoriile mari, in special cerceii, sunt un must-have al sezonului. Cristina ii adora si incearca sa-i combine cat mai neordinar. Insa niciodata nu va renunta la bijuteriile de dimensiuni mici, spre exemplu, o pereche de cercei finuti sau o bratara eleganta la mana. Alegerile sale depind de locatia unde merge si ce urmeaza sa faca. 

 

 

   

 

 

Fashionista povesteste: „Pentru mine accesorizarea e cea mai interesanta parte in formarea unei tinute. Imi place la nebunie sa aleg cerceii, palariile si gentile. Sunt detaliile care fac diferenta la final si care daca sunt alese cu gust, te scot din anonimat.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre ce accesoriu poarta cel mai des, ea ne spune: „Daca vorbim de cercei imi plac doar cei mari, bratarile medii din inox si inelele cat mai minimaliste. Coliere nu port de cativa ani, doar lanturi fine din inox cu pandative la fel minimaliste. Am citit ca pe langa cerceii mari se mai poarta bratarile masive, curelele tip lant si pandativele neobisnuite si mari ca forma. Unde gasesc ceva frumos acolo cumpar, nu conteaza ca e piata, second hand, stock-uri. De obicei, cel mai greu gasesc la noi bijuterii din inox, sau sunt exagerat de scumpe sau nu se gasesc deloc.” 

 

 


 

 

 

 

 

„Personal, bijuteriile din aur le tin sub saltea, nu-mi plac categoric. Nu vreau sa fiu rea, dar cateodata raman fara cuvinte cand vad cum femeile poarta la gat lanturi groase din aur, iar cel mai groaznic mi se par pandativele in forma de cruci sau alti sfinti care sunt atat de mari ... cat o icoana din Catedrala. Mi se pare exagerat si cred ca ar trebui sa fim mai cumintele si chibzuite atunci cand le cumparam. In rest imi place sa admir accesorizarile frumoase care inspira si care dau dovada de simtul estetic, ” povesteste Cristina. 

 

 

   

 

 

Fashionista ne recomanda: „Purtam accesoriile atent si doar atunci cand este nevoie. Sa nu exageram si sa optam pentru tot ce-i mai minimalist, doar asa punem in evidenta frumusetea noastra naturala. Depinde de fiecare cum le simte, depinde de anotimp, de dispozitie, de gust si de cat de curajoase suntem. Nu trebuie sa fie in concordanta maxima, dar nici sa fie total pe alaturi. Nu recomand sa purtam cerceii mari in combinatie cu colierile mari, alegem sau una sau alta. Iar daca vorbim de inele cu bratari putem sa ne jucam si cu volumele, si cu numarul mai mare de piese. Iar sa le mixam pe toate e nebunie curata!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/cristina.tabun

Perfecte