1. Prima regula, cea mai esentiala – afla mai multe detalii despre marele eveniment;

 

 

 

 

2. Locatia conteaza la fel de mult ca si tematica nuntii, atunci cand iti alegi tinuta pe care o vei purta. Din fericire, vedem tot mai multe nunti boeme organizate la iarba verde. Din pacate, vedem aceleasi rochii extreme de sofisticate pentru o nunta in aer liber cu tematica Hawaii Party;

 

 

 

 

3. Intereseaza-te de dress code-ul petrecerii, daca exista unul. Nu vei purta o rochie lunga si pretioasa daca pe invitatie este indicat dress code-ul “Casual chic” si nu vei purta o fusta 3 sferturi sau o rochie simpla daca in invitatie este stipulat dress code-ul black tie. La fel, codul vestimentar poate sa se refere si la tematica petrecerii. Atunci cand acesta nu este indicat in invitatie, incearca sa te ghidezi dupa locatie si tematica. Te vei imbraca diferit la o nunta boho si cu siguranta nu vei purta tocuri la o nunta pe plaja.

 

 

 

 

4. To dress or not to overdress? Nu lasa dorinta de a impresiona sa-ti eclipseze bunul simt. Indiferent daca esti o prietena apropiata sau o ruda indepartata a miresei, incearca sa afli sau sa intuiesti ce coafura sau ce machiaj va alege, ce rochie va purta. Iar inainte de petrecere, trage o privire in oglinda si asigura-te ca nu ai scris in frunte “Attention whore” sau “Sunt mai mireasa decat mireasa”. In aceeasi ordine de idei, nu opta pentru combinatia alb vs. lungime maxi.

 

 

 

 

5. Daca te regasesti in categoria soacrelor, alege optiunea cea mai sigura a unei tinute simple. La o anumita varsta, paietele joaca doar in defavoarea ta. O rochie clasica neagra va crea un effect mult mai classy in combinative cu un sirag de perle. Coco Chanel ne-a lasat drept mostenire ecuatia perfecta pentru aceasta tinuta.

 

 

 

 

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa te imbraci corect la orice petrecere, Gabi Sofia Conac te invita la workshop-ul "Petreceri & Dress Code-uri", unde vei avea parte de sfaturi atemporale, pe care le vei putea aplica oricand pentru o aparitie de senzatie. Afla mai multe detalii despre eveniment ----> AICI

 

 

Perfecte