La un botez: geanta

 

Botezul este un eveniment formal, insa o tinuta pentru botez nu trebuie sa fie la fel de elaborata cum este una pentru nunta. Este necesar un anumit grad de formalitate in tinuta ta, dar, spre deosebire de nunti, la botezuri nu exista reguli legate de culorile pe care le poti purta, asa ca e mult mai putin probabil sa jignesti pe cineva purtand o culoare sau o tinuta nepotrivita.

 

Accesoriile joaca un rol important in tinuta pentru botez, iar dintre acestea, geanta va iesi cel mai bine in evidenta. Daca porti haine in culori neutre, poti opta pentru o geanta de umar in culori mai vii, care sa contrasteze cu acestea si sa actioneze ca o „pata de culoare”. In cazul in care porti haine in culori mai puternice, poti opta pentru o geanta de culoare alba sau neagra, pentru a-ti completa tinuta. La botezuri ar trebui sa eviti gentile supradimensionate si sa optezi, in schimb, pentru cele de umar de dimensiuni medii sau mici, cum sunt cele de tip clutch.

 

 

La un vernisaj: bijuteriile

 

Vernisajele sunt evenimente elegante, care aduc impreuna artisti, iubitori si critici de arta, dar si oameni de afaceri sau din industrii creative, precum muzica sau filmul. Tocmai de aceea, cele mai potrivite accesorii pentru un vernisaj sunt bijuteriile. Pentru aceste ocazii ai mai multe variante; poti opta pentru bijuterii scumpe si elegante, cum sunt colierele si bratarile cu diamante sau pietre pretioase sau poti alege modele mai excentrice, care sa iasa in evidenta prin forma si designul lor, mai degraba decat prin pretul de achizitie.

 

 

La o expozitie auto: palaria

 

Multe expozitii auto au loc in aer liber, in special cele foarte mari. Asta pentru ca masinile au nevoie de spatiu si multe astfel de expozitii ofera vizitatorilor si posibilitatea de a testa masinile. In consecinta, ar trebui sa te protejezi de soarele arzator si sa arati si bine facand asta. O palarie poate fi exact accesoriul de care ai nevoie.

 

Daca vrei sa iesi in evidenta si sa te remarci in multime, poti opta pentru o palarie supradimensionata, intr-o culoare deschisa, care se va potrivi de minune atat cu tinutele in culori neutre, cat si cu haine in culori mai vii, iar daca vrei ceva mai discret, poti alege o palarie de dimensiuni mai reduse, precum o fedora sau o palarie eleganta din fetru.

 

 

La o petrecere de zi: ochelarii de soare

 

Cand participi la o petrecere care are loc ziua si in special la petrecerile pe plaja, ochelarii de soare nu trebuie sa-ti lipseasca. Acestia sunt la fel de utili pe cat sunt de eleganti si asta pentru ca vei avea nevoie sa te protejezi de soarele puternic. Mai mult, cu ajutorul ochelarilor de soare vei putea completa si „condimenta” orice tinuta, chiar daca este vorba doar despre un costum de baie. Conform Popsugar, anul acesta se poarta in special ochelarii cu rame supra-decorate, in special cu imitatii de diamante, dar si cei cu rame subtiri, cu lentile in culori diverse.  

 

 

Sursa foto: google.com 

viva.ro