Intr-un interviu perfecte.md, Cristina Tabun vine cu cele mai ingenioase sugestii pentru tine in materie de fashion. Despre fustele midi, cum le purtam, le asortam si pentru ce gama cromatica optam in acest sezon primavara-vara 2018, iti zice bloggerita de moda.

 

 

 

Perfecte.md: Care sunt fustele midi favorizate in acest sezon, primavara-vara 2018?

 

Cristina Tabun: Fustele midi se poarta de cateva sezoane deja si raman a fi in clasament si in acest sezon de primavara-vara 2018. Se opteaza pentru stilul clasic, insa si modelele casual sunt in tendinte. Putem alege o fusta midi din piele sau din denim, favorite raman a fi insa cele plisate, care sunt diafane si romantice.

 

 

 

 

 

  

Ce culori alegem si la ce tip de croieli atragem o deosebita atentie?

 

Gama cromatica este foarte variata, cele in nuante pudrate, metalice sau in carouri se poarta cel mai mult. Croiul il alegem in functie de silueta si de inaltime. Fustele midi si cu talie inalta sunt potrivite pentru doamnele si domnisoarele minione, deoarece le evidentiaza frumos talia si par mult mai inalte decit sunt in realitate. Este o iluzie optica care functioneaza bine atunci cind alegem sa combinam corect piesele. Tot fustele midi sunt perfecte pentru a masca si niste coapse mai proeminente, daca alegem o talie potrivita. Putem opta pentru modelele de tip soare sau semisoare, insa si cele trapezate sau de tip creion pot fi mixate si purtate lejer atit la birou, cat si la o iesire in oras.

 

 

 

 

 

 

La ce evenimente se potriveste o tinuta compusa dintr-o fusta midi?

 

Fustele midi, avand o lungime decenta pot fi purtate atat pentru iesirile de seara, cat si cele de zi, la birou sau la universitate. Daca alegem o fusta midi de seara, neaparat ar trebui sa fie dintr-o tesatura mai pretioasa, fie catifea sau atlas. Daca alegem ceva pentru zi, o fusta din denim sau plisata cred ca este cea mai buna alegere.

 

 

 

 

 

 

Cum o accesorizam? Este o piesa vestimentara pretentioasa?

 

Este o piesa vestimentara foarte usor de purtat si de asortat. Ar trebui sa fim doar atente sa controlam corect volumele. Daca alegem o fusta midi plisata ar trebui sa purtam ceva mai mulat in partea de sus ca, de exemplu o maleta. Desigur ca putem opta si pentru un pulover mai supradimensionat, insa trebuie sa fim foarte sigure de alegerea noastra. Le recomand doamnelor si domnisoarelor sa opteze cat mai des pentru fustele midi, deoarece sunt feminine si ofera aceeasi lejeritate precum pantalonii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Cristina Tabun

Perfecte