Femeile care se hotarasc sa poarte asa ceva sunt extrem de curajoase, mai ales ca aceste costume de baie par greu de dat jos. In culori vibrante sau in clasicul negreu, aceste costuem de baie au facut furori pe podium. Piesele geometrice lipite strategic pe corpul perfect al modelelor par sa fie scoase mai degraba din jocurile video. Nu stim cine ar putea sa poarte asa ceva, avand in vedere ca dezlipitul costumului de baie de pe piele este cu siguranta un adevarat calvar. Cert este ca ideea lui Joel Alvarez a facut furori la Saptamana Modei de la New York. 

 

 

 

Casa de moda si-a prezentat noul design pe Instagram, iar modelele arata absolut incredibil in aceste costume de baie greu de purtat de altcineva. Piesele propuse de designer au facut valva pe internet, insa mai multe femei s-au aratat reticente.

 

 

 

 

„Cum se simte atunci cand il dai jos?”, „Pare dureros!”, „O sa doara al naibii de tare cand veti da jos banda aceea adeziva”, au comentat internautii pe pagina de Instagram a creatorului de moda.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

click.ro