De cateva sezoane, marile case de moda ca Chanel, Gucci, Dior sau Louis Vuitton au avut obiceiul de a-si trimite invitatii in locatii exotice sau speciale, oricum, doar tipice nu, pentru prezentarea colectiilor Cruise. Anul acesta insa, acestea vor avea toate loc la Paris, iar azi vorbim despre Chanel Cruise 2018/2019. Debutul i-a apartinut lui Karl Lagerfeld pentru Chanel Cruise 2018/2019 si, sa recunoastem, a ridicat stacheta pentru tot sezonul!

 

 

Cand vine vorba de Chanel si Paris, locul unde au loc absolut toate prezentarile este incinta spectaculoasa a Grand Palais, Lagerfeld surprinzandu-si mereu invitatii cu decoruri fabuloase si un mise-en-scene unic. Bref, pentru colectia Chanel Cruise 2018/2019, designerul a decis ca este timpul pentru o croaziera! Asa ca a construit un vapor retro in mijlocul Grand Palais, pe care l-a botezat La Pausa, dupa numele casei de vacanta a lui Gabrielle Chanel din sudul Frantei. Simplu si sugestiv, nu?

 

 

Tinutele propuse au o nostalgie a anilor 80, cand Karl Lagerfeld s-a instalat la carma casei Chanel, dar sunt pline si de referinte la faptul ca cea care a inventat ideea unei colectii de tip cruise (sau resort), adica o colectie dedicata vacantelor si lifestyle-ului, a fost Mademoiselle Coco (Gabrielle Chanel), in Deauville in 1919. Pe scurt, Chanel Cruise s-a tinut de cuvant si ne-a invitat in cea mai stylish croaziera: Chanel Cruise 2018/2019!

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro