Sa te imbraci in alb

Este o regula de bun simt, pe care trebuie sa o respecti. Daca nu esti tu mireasa, nu te imbraca in alb. Este ziua ei sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei. 

Este considerat un gest extrem de nepoliticos sa porti o rochie alba la nunta altcuiva.

 

 

 

Nu te plange de mancare sau de alte probleme organizatorice

Poate ca nu este nunta perfecta, insa nici tu nu faci lucrurile mai bune daca te plangi in continuu. Nu vorbi de fata cu ceilalti invitati despre calitatea indoielnica a mancarii, despre faptul ca nu iti place rochia de mireasa sau ca nu esti servita cum trebuie la masa.

 

 

 

Nu ii intreba pe miri cat i-a costat organizarea nuntii

Pana la urma, asta este treaba lor. Fie ca ti se pare ca nunta este prea extravaganta sau mult prea simpla, nu pune intrebari legate de costuri mirilor sau familiei acestora. Sunt intrebari destul de personale, care ar putea sa nu fie pe placul lor. Este o zi speciala pentru miri, asa ca sa ii lasam sa se bucure de ea.

 

 

 

Nu aduce un invitat neanuntat 

Mirii petrec zile in sir facand lista invitatilor si aranjandu-i cat mai potrivit la mese. Ca sa nu mai spunem ca au comunicat un numar fix de invitati la restaurant. Nuntile sunt costisitoare si greu de organizat. Gandeste-te cum ar fi daca inca 10-15 invitati, pe langa tine, ar mai aduce pe cineva neanuntat. 

 

 

 

Nu te imbata si nu manca pana nu mai poti

Tentatia este mare cu atatea feluri de mancare si atata bautura la liber. Fii insa rezonabila. Antreu, sarmale, doua feluri de friptura cu garnitura, peste cu legume sau cartofi si apoi tort. Calculeaza cam cate calorii sunt la un loc. 

 

 

 

Nu obliga DJ-ul sa puna melodiile tale preferate

Muzica este esentiala la o nunta, iar DJ-ul poate salva sau ruina o petrecere. Insa nu este de datoria ta, in calitate de invitat, sa te duci la dj si sa ii ceri sa schimbe playlistul.

Perfecte