Daca in 2017 am vazut multe tinute compuse din bluze sau rochii cu umerii goi, chokere de diferite dimensiuni sau jachete bomber, anul acesta cu siguranta multe dintre ele vor fi OUT of fashion.

 

Inainte sa te apuci de curatenie in dressing si sa faci loc noilor piese, afla ce nu se mai poarta in 2018 si care sunt cele cinci trenduri la care trebuie sa renunti in acest sezon!

 

 

Fusta Maxi

Sezonul acesta, mai ales cand vorbim de zilele friguroase de iarna, renunta la fustele maxi in favoarea fustelor midi, mult mai versatile si mai usor de accesorizat in tinute de zi.

 

 

 

 

Corsetul

Fie ca vorbim de corsetul curea, fie de corsetul top, anul acesta exclude aceste piese din garderoba ta, deoarece pe langa faptul ca sunt incomode, sunt si foarte dificil de asortat.

 

 

 

 

 

Jacheta Bomber

Din simplul motiv ca a fost mega purtata in anul 2017, anul acesta renunta la jacheta Bomber si incearca sa te reorientezi catre blazere din tweed.

 

 

 

 

 

Roz pudrat

Desi culorile pudrate par sa nu se demodeze niciodata, sezonul ce urmeaza ne aduce in prim plan culoarea ULTRAVIOLET.

 

 

 

 

 

Geanta borseta

Accesoriul anului, geanta borseta a fost purtata pana la epuizare de fashionistele din intreaga lume, iar acum este timpul sa renunti la ea, deoarece sezonul ce urmeaza ne aduce in prim plan noi modele si design-uri de genti.

 

 

 

 

Choker-ul

Sezonul acesta, renunta la ultra purtatul choker, in favoarea unor accesorii statement, cum ar fi cerceii supradimensionati.

 

 

 

www.andreearaicu.ro/