Te-ai intrebat daca plicul tau din piele lacuita mai e potrivit pentru o seara mai speciala? Iata cinci modele de genti de petrecere cu care ai putea sa-l inlocuiesti:

 

1. Vintage

  Pur si simplu adoram modelele care ne amintesc fie de noi sau de cineva drag noua in urma cu cel putin un sfert de secol, fie vizualizam marile dive ale ecranului pe vremea cand eleganta era sinonima cu stralucirea si frumusetea absoluta.

 

2. Caseta

Are un cadru metalic, rezistent, de mici dimensiuni si e foarte versatila. Daca e foarte mica se poate transforma in clutch, accesoriul care se tine in mana. 

 

3. Fantezie

Are forme, culori si dimensiuni dintre cele mai nebunesti si neobisnuite. Daca nu e brodata si incrustata in pietre, flori sau perlute, atunci e din metal, lemn, bambus sau oricare material care poate crea o gentuta fantezie.

 

4. Clutch

De mic dimensiuni, usor de manevrat, stralucitor si glamouros, clutchul a cucerit inimile doamnelor indragostite de aceasta mica gentuta-bijuterie. 

 

5. Geanta Plic

De la ea am pornit si tot la ea am ajuns. E greu de ignorat aceasta eleganta gentuta, care se poate purta in cat mai multe moduri: poti s-o tii in mana, la subrat, pe umar, este incapatoare si eleganta. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

One.ro