Ducesa de Sussex a purtat doua tinute ale unor designeri celebri in mai putin trei ore, suma estimata fiind in valoare de 19.500 de euro, scrie verdict.ro

 

 

 

 

 

Meghan Markle a aratat ca de obicei plina de farmec, intr-o tinuta creata de designerul francez Roland Mouret, pentru vizita la resedinta oficiala a Presedintelui Michael D Higgins. Meghan este prietena buna cu Mouret si a purtat o rochie similara cu cea pe care a avut-o in noaptea nuntii sale, estimata la un pret de 1.700 de euro.

 


 

 

 

In ceea ce priveste accesoriile, Ducesa de Sussex a ales un look simplu: o pereche de pantofi stiletto din piele intoarsa si o geanta Fendi, care costa aproximativ 4,500 de euro si cercei cu diamante de la Birks 7.800 euro.

 

 

 

 

 

Inceputul a fost unul elegant, insa dupa o ora si jumatate Meghan a revenit la stilul ei casual si s-a schimbat intr-un costum cu pantaloni negri, pentru festivalul de sport Gaelic, din Croke Park.

 

 

 

 

 

Este prima data cand Meghan este vazuta in pantaloni de cand s-a casatorit cu Printul Harry, iar costumul este tot opera designerului care i-a realizat rochia de mireasa, Givenchy, pretul lui fiind de 2,800 de euro.

 

 

 

 

Accesorizarea a fost si ea una pe masura: curea, de asemenea, Givenchy 350 euro, pantofi sarah Flint 300 euro, clutch tot Givenchy 1,920 euro.

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


Perfecte