Borseta a fost inventata, oficial, in anul 1962, dar de-a lungul anilor a trecut prin mnai multe schimbari. Astazi arata diferit si se poarta cu totul diferit decat se purta in urma cu mai bine de 30 de ani. Acest accesoriu este mai mult o combinatie intre mini-geanta mesager si un portofel, in varianta minimalizata si stilizata.

 

 

 

Cum sa purtam borseta iacest sezon


Sus, pe talie, in loc de curea – borseta poate lua locul unei curele, iar buzunarul principal se poate aseza atat frontal, cat si lateral.

 

 

 

Pe umar – poate fi purtata lejer, aruncata neglijent pe un umar.

 

 

 

Pe brat – borseta poate inlocui cu succesorice clutch. in acest mod va puteti armoniza tinuta.

 

 

 

Pe diagonala pieptului – poate fi purtata ca o cartusiera, cu bareta in unghi, peste bust, iar buzunarul sa fie in fata, sub sani, fie pe lateral, in stil cross-body.

 

In functie de alegerile vestimentare si de stilul pe care vreti sa il adoptati, puteti opta pentru materiale si texturi foarte diferite.

 

La fel de bine puteti jongla si cu nuantele, optand pentru culori foarte vii, daca vreti sa iesiti in evidenta, sau pentru nuante cat mai neutre, daca vreti ca accesoriul sa treaca neobservat. accesati galeria foto de mai sus pentru a va alege preferata.

 

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro